Ragout ze  szparagów i piersi kurzych

15 kliknięć
30.12.2017
blog: Kuchnia Pokoleń

Przepis: Ragout ze szparagów i piersi kurzych

Bardzo dobre danie, lubię czuć smak szparag. Najlepiej jak są świeże, ale czasami trudno je dostać. Tym razem też użyłam ze słoiczka. Piersi kurze pokroić w mniejsze kawałki, doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą. Z ostrą delikatnie, to danie nie ma być pikantne. Szparagi umyć pod bieżącą wodą. Białe szparagi obrać i odłamać twarde końcówki. Zielone obrać tylko do 1/3 wysokości łodygi. Również odłamać twarde...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kasia123
    Kasia123
    Pieczone kurze udka
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieczone kurze udka

    Pieczone kurze udka 2435

    qulinarna
    qulinarna
    Kurze łapki przepis
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kurze łapki przepis

    Kurze łapki przepis 2643