Raj dla podniebienia czyli Artigiano in fiera cz.3

110 kliknięć
06.12.2011
blog: Pomodoro e basilico

Przepis: Raj dla podniebienia czyli Artigiano in fiera cz.3

Miejsce w którym zatrzymaliśmy sięe na dłużej to CALABRIA - bardzo pikantny raj dla podniebienia... Króluje tutaj papryka we wszystkich odmianach i na wszelakie sposoby: jako dodatek do wędlin, mięs, ciast i pieczywa, nadziewana, suszona, marynowana... NDUJA - to rodzaj bardzo ostrej wędliny wieprzowej z dodatkiem ostrej papryki (peperoncino), którą smaruje się pieczywo lub używa jako baza do sosu lub pizzy: Tradycyjna...

Zobacz także przepisy na:

    bea2a
    bea2a Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Kobiety
    Zdrowe sałatki do pracy cz.3

    Zdrowe sałatki do pracy cz.3 2050

    plaszka
    plaszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    płaszkowo
    Gdzie jest ten raj?

    Gdzie jest ten raj? 66

    Katarzyna z Vegarnkowa
    Katarzyna z Vegarnkowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    vegarnkowo
    Raj zimą - sok BPMż.

    Raj zimą - sok BPMż. 194

    Patryszja
    Patryszja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jagodziana Coffee
    402. Raj dla podniebienia :)

    402. Raj dla podniebienia :) 53