Recenzja książki "Taste what you're missing" Barb Stuckey

37 kliknięć
30.05.2014
blog: Grace w kuchni

Przepis: Recenzja książki "Taste what you're missing" Barb Stuckey

Każdy z nas wie jeszcze ze szkoły, że na języku znajdują się obszary, które pozwalają nam odczuwać smaki: słony, słodki, kwaśny, gorzki i umami. Jednak czy potrafimy świadomie z nich korzystać, smakować, to co jemy? Czy jedząc soczyste pomidory, jesteśmy w stanie dokładnie opisać ich smak? Czy wiecie, że zdarza się słone wino? Co to jest umami? Czy wiecie, że Lufthansa testuje potrawy serwowane na pokładzie samolotów w...

Zobacz także przepisy na:

    tylife.pl
    tylife.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tylife.pl
    Recenzja książki Jadłonomia

    Recenzja książki Jadłonomia 66

    Madame Edith
    Madame Edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    madameedith.com
    WHAT KATIE ATE - RECENZJA

    WHAT KATIE ATE - RECENZJA 149