Recenzja: Kulisy Kulinarnej Akademii

46 kliknięć
11.01.2013
blog: kucharenka.pl

Przepis: Recenzja: Kulisy Kulinarnej Akademii

Każdy kto trochę interesuje się kucharzeniem słyszał zapewne o francuskiej szkole gotowania Le Cordon Bleu – kultowa, kształci najlepszych kucharzy świata. Skończyła ją także Julia Child – z tego, co słyszałam jako pierwsza kobieta. Marzenie wielu gotujących w różnych zakątkach świata. „Kulisy Kulinarnej Akademii” Marka Brzezińskiego (wyd. Helion) uchylają rąbka tajemnicy i pokazują francuską szkołę od kuchni. Często...

Zobacz także przepisy na:

    Liska
    Liska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    White Plate
    O książkach nie tylko kulinarnych

    O książkach nie tylko kulinarnych 165

    mojaeforemka
    mojaeforemka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mojaeforemka
    Kulisy Kulinarnej Akademii

    Kulisy Kulinarnej Akademii 42

    jestsmak
    jestsmak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jest Smak
    Kanapka / Fotografia kulinarna

    Kanapka / Fotografia kulinarna 70

    KUKBUK
    KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KUKBUK
    Dobra wołowina nie musi być droga!

    Dobra wołowina nie musi być droga! 21