Resztki rosołowe cz. III – pomidorki faszerowane gotowaną wołowiną

88 kliknięć
19.05.2014
blog: Readthelabel

Przepis: Resztki rosołowe cz. III – pomidorki faszerowane gotowaną wołowiną

Pomidorki faszerowane gotowaną wołowiną I znów powracamy do tematu rosołu. Dla mnie osobiście jest to rzecz absolutnie niezbędna. Rosół staram się zawsze mieć w zamrażarce – część w dużych porcjach, część zamrożona w woreczkach do lodu. Pijam go z rana, kiedy mój brzuch się buntuje – doskonale łagodzi, wzmacnia i dodaje energii. Rosół w kostkach wykorzystuję do gotowania – zup, sosów, gołąbków… Najczęściej przygotowuję...

Zobacz także przepisy na:

    jarma
    jarma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotujemy rodzinnie
    Pasztet z rosołowych resztek

    Pasztet z rosołowych resztek 239

    Marioolkaaaaa
    Marioolkaaaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Pasztet z resztek rosołowych

    Pasztet z resztek rosołowych 530

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2912

    netqa86
    netqa86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cupcakefactory
    Domowe psie ciasteczka z resztek

    Domowe psie ciasteczka z resztek 1230