Risotto ze szparagami, miętą i cytryną

43 kliknięcia
04.05.2014
blog: Stare Gary

Przepis: Risotto ze szparagami, miętą i cytryną

Cudowne risotto, warto poświęcić trochę czasu i je przygotować. Nie trwa to może długo, wymaga jedynie troszkę cierpliwości - trzeba pilnować ryżu przez cały czas robienia dania. Zielone szparagi pozostają chrupiące, danie i pyszne, i w pięknych wiosennych kolorach. Na podstawie przepisuJamie'go Oliver'a składniki ( 8 porcji) na bazę 1 l bulionu drobiowego lub warzywnego 2 łyżki oliwy z oliwek 1 duża cebula, obrana i drobno...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ugotujmyto
    ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ugotujmy To...
    Risotto ze szparagami

    Risotto ze szparagami 64

    Madzik
    Madzik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cookieszonki
    Groszek, cytryna, mięta - risotto

    Groszek, cytryna, mięta - risotto 77

    Kinia87
    Kinia87 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kultura Kulinarna
    Cytrynowe risotto ze szparagami

    Cytrynowe risotto ze szparagami 64

    basjula
    basjula Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BasJulowe pasje
    Risotto ze szparagami

    Risotto ze szparagami 42