Risotto ze szparagami, miętą i cytryną

43 kliknięcia
04.05.2014
blog: Stare Gary

Przepis: Risotto ze szparagami, miętą i cytryną

Cudowne risotto, warto poświęcić trochę czasu i je przygotować. Nie trwa to może długo, wymaga jedynie troszkę cierpliwości - trzeba pilnować ryżu przez cały czas robienia dania. Zielone szparagi pozostają chrupiące, danie i pyszne, i w pięknych wiosennych kolorach. Na podstawie przepisuJamie'go Oliver'a składniki ( 8 porcji) na bazę 1 l bulionu drobiowego lub warzywnego 2 łyżki oliwy z oliwek 1 duża cebula, obrana i drobno...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ugotujmyto
    ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ugotujmy To...
    Risotto ze szparagami

    Risotto ze szparagami 58

    basjula
    basjula Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BasJulowe pasje
    Risotto ze szparagami

    Risotto ze szparagami 29