Risotto ze szparagami, miętą i cytryną

43 kliknięcia
04.05.2014
blog: Stare Gary

Risotto ze szparagami, miętą i cytryną

Cudowne risotto, warto poświęcić trochę czasu i je przygotować. Nie trwa to może długo, wymaga jedynie troszkę cierpliwości - trzeba pilnować ryżu przez cały czas robienia dania. Zielone szparagi pozostają chrupiące, danie i pyszne, i w pięknych wiosennych kolorach. Na podstawie przepisuJamie'go Oliver'a składniki ( 8 porcji) na bazę 1 l bulionu drobiowego lub warzywnego 2 łyżki oliwy z oliwek 1 duża cebula, obrana i drobno...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Woda z miętą i cytryną

    Woda z miętą i cytryną 223

    rozkoszny
    rozkoszny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozkoszny.pl
    Risotto ze szparagami i cydrem

    Risotto ze szparagami i cydrem 11