Roladki z dorsza z paprykową pastą i domowymi frytkami

123 kliknięcia
01.06.2013
blog: Sowie Frykasy

Przepis: Roladki z dorsza z paprykową pastą i domowymi frytkami

Lista zakupów (porcja dla 2 osób): 2 średnie filety z dorsza (bez skóry) garść blanszowanych migdałów 2 czerwone papryki ząbek czosnku pół papryczki chilli 500 g ziemniaków starta skórka z ćwiartki cytryny sól pieprz oliwa z oliwek Sposób przyrządzenia: Dorsza, ziemniaki, chilli i paprykę myjemy i osuszamy. Czerwoną paprykę wkładamy do naczynia żaroodpornego i wstawiamy do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika. Pieczemy...

Zobacz także przepisy na:

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje
    Smażony dorsz
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażony dorsz

    Smażony dorsz 9727

    Jola66
    Jola66
    Roladki z kurczaka
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Roladki z kurczaka

    Roladki z kurczaka 140

    burczymiwbrzuchu
    burczymiwbrzuchu
    Menu sylwestrowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Menu sylwestrowe

    Menu sylwestrowe 530

    Joaska
    Joaska
    spis rzeczy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2899

    ann
    ann
    na jesienne chłody
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    na jesienne chłody

    na jesienne chłody 299