Roladki ze schabu faszerowane żurawiną

476 kliknięć
07.04.2014
blog: Kulinarna Zakładka

Przepis: Roladki ze schabu faszerowane żurawiną

SKŁADNIKI: schab wieprzowy bez kości (około 600 g) 100 g suszonej żurawiny (można ją zastąpić żurawiną ze słoiczka) 50 g serka camembert 2 jajka 100 g mąki 100 g bułki tartej olej do smażenia WYKONANIE: Schab kroimy na kotlety grubości około 1 cm, rozbijamy je dokładnie tłuczkiem, każdy oprószamy solą i pieprzem. Jeżeli zdecydujemy się na suszoną żurawinę, należy ją zagotować w 100 ml wody i odstawić na około 1 h. Na każdym...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    Joaska
    spis rzeczy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2899

    Antenka
    Antenka
    Przepisy na Wielkanoc
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy na Wielkanoc

    Przepisy na Wielkanoc 928