Rostbef pieczony "na zimno"

362 kliknięcia
09.08.2015
blog: Żarcie bez spinki

Przepis: Rostbef pieczony "na zimno"

Wołowina to najwspanialsze mięso na świecie, ale trzeba je uważnie przygotować bo inaczej zamienia się w podeszwę od Sofix-ów i do niczego się nie nadaje. Przy różnych okazjach można spotkać na stole lekko różowy, pokrojony w cienkie plastry rostbef. Nie jest to wołowina wagyu ale jest to prawdziwe value for money. Jak to jest zrobione??? Otóż sekretem jest długie pieczenie w niskiej temperaturze. Przepis banalnie prosty, a...

Zobacz także przepisy na:

    My Blueberry Corner
    My Blueberry Corner
    Pieczony rostbef
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieczony rostbef

    Pieczony rostbef 2184

    Słodka Babka
    Słodka Babka
    Rostbef pieczony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rostbef pieczony

    Rostbef pieczony 4770