Rostbef w musztardowo-balsamicznej marynacie

167 kliknięć
08.03.2016
blog: Picantecooking

Przepis: Rostbef w musztardowo-balsamicznej marynacie

Jeśli mięso jest bardzo dobrej jakości, to przyrządzenie powinno być nieskomplikowane. Rostbefowi z dobrej jakości wołowiny nie potrzeba zbyt wiele. Nawet natarty solą i pieprzem będzie bardzo smaczny, jeśli jest właściwie przygotowany. Taka marynata z musztardy, octu balsamicznego i oliwy z oliwek, zasadniczo nie wpływa ani na konsystencję, ani na smak mięsa. Jej zadanie to utworzyć przyjemną i ciekawą w smaku glazurę na...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    dianastar
    dianastar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tanie Gotowanie
    Stek z rostbefu wołowego

    Stek z rostbefu wołowego 4077

    Wyraczynka
    Wyraczynka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia z wyrakiem
    Stek z rostbefu

    Stek z rostbefu 716

    smakikuchenne
    smakikuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    O kuchni z uczuciem
    Pieczona wołowina

    Pieczona wołowina 2484