Ryba smażona w zalewie octowej

7708 kliknięć
05.10.2012
blog: Proste potrawy

Przepis: Ryba smażona w zalewie octowej

Rybę ( najlepiej słodkowodną ) oprawić i pokroić na dzwonka Usmażyć tylko w mące Przygotować zalewę z podanych składników - gotując ja chwilę Do słoja włożyć usmażoną rybę i zalać ciepłą jeszcze zalewą , postawić słój do góry dnem - wystudzić i dopiero schować do lodówki Ryba do spożycia jest najlepsza dopiero co najmniej po 2 tygodniach "leżakowania " w zalewie, a wtedy ości skruszeją :), filet szybciej " dojdzie"...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    strongwomen
    strongwomen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pani poradnikowa domowa
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 16153

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Ryba smażona w zalewie octowej

    Ryba smażona w zalewie octowej 7708

    weronikka1
    weronikka1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni u Moniki
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 17105

    migotka28
    migotka28 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Monia miesza i gotuje
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 7602

    Maja K
    Maja K Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na wschodzie Polski...
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 21511

    shimizu
    shimizu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czucherkowo
    12. Ryba w zalewie octowej

    12. Ryba w zalewie octowej 9022

    Joanna2882
    Joanna2882 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ze smakiem i aromatem
    RYBA W ZALEWIE OCTOWEJ

    RYBA W ZALEWIE OCTOWEJ 40937