rydze smażone na maśle

210 kliknięć
21.10.2015
blog: Domowy Smak Jedzenia

rydze smażone na maśle

składniki: 600 g rydzów 100g cebuli 60 g masła natka pietruszki sól, pieprz wykonanie: Grzyby oczyszczamy, myjemy. Większe roimy na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy grzyby i smażymy ok. 15 – 20 min. Cebule roimy w kostkę, dodajemy do grzybów i smażymy razem przez ok. 15 min. Doprawiamy solą oraz pieprzem. Podajemy z np. pieczywem, posypane natką pietruszki.

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    ola.dedio
    ola.dedio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ola-w-kuchni
    Rydze smażone na maśle

    Rydze smażone na maśle 3140

    kuchniabazylii
    kuchniabazylii Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Bazylii
    Rydze na maśle

    Rydze na maśle 461

    Kulinarna Ja
    Kulinarna Ja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Ja
    Rydze na maśle z patelni

    Rydze na maśle z patelni 1291

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE

    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE 6090

    kosapopatelni
    kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosą po patelni
    Marynowane rydze na ostro

    Marynowane rydze na ostro 2528

    Ojciec Dyrektor
    Ojciec Dyrektor Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Slow Foodzik
    Smażone rydze.

    Smażone rydze. 14740

    Nigra
    Nigra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Nigry czyli knuję i gotuję
    Smażone rydze

    Smażone rydze 11467

    Na Dokładkę
    Na Dokładkę Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na Dokładkę
    RYDZE smażone na maśle

    RYDZE smażone na maśle 2575

    Katerina2804
    Katerina2804 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katerina&Kuchnia
    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE

    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE 1048