Rydze smażone na maśle

3231 kliknięć
18.09.2017
blog: ola-w-kuchni

Przepis: Rydze smażone na maśle

Najprostszy przepis na pyszne rydze smażone na maśle. Dodatek czosnku i cebuli doda pikantności . Warto pamiętać, aby po umyciu rydze osuszyć i doprawić jedynie solą i pieprzem pod koniec smażenia. Składniki: 100 g rydzy, 2 łyżki masła klarowanego, 2 ząbki czosnku, 1 cebula, sól i pieprz Przygotowanie: Rydze należy opłukać zimną wodą, dokładnie osuszyć. Na patelni rozgrzać masło, zeszklić cebulkę. Ogonki ucinać tuż przy...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Ojciec Dyrektor
    Ojciec Dyrektor
    Smażone rydze.
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażone rydze.

    Smażone rydze. 14957

    Nigra
    Nigra
    Smażone rydze
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażone rydze

    Smażone rydze 11617

    Szyszkin ciągle pichci
    Szyszkin ciągle pichci
    rydze na maśle
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rydze na maśle

    rydze na maśle 11057