Rydze z patelni.

433 kliknięcia
07.09.2014
blog: Kulinarny karnet Christophera

Przepis: Rydze z patelni.

I wait all year for this view. Składniki. rydze masło klarowane sól Wykonanie. Rydze oczyścić szczoteczką pod strumieniem wody, odciąć korzenie. Osuszyć. Większe pokroić na części. Na patelni rozpuścić masło, kłaść grzyby blaszkami do góry i smażyć 4 minuty. Odwrócić rydze na drugą stronę i smażyć jeszcze parę minut. Na początku grzyby puszczą sok, ale po chwili masło nabierze ładnego złocistego koloru. Posolić dobrze z obu...

Zobacz także przepisy na:

    Wyraczynka
    Wyraczynka
    Rydze z patelni
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rydze z patelni

    Rydze z patelni 133

    Ojciec Dyrektor
    Ojciec Dyrektor
    Smażone rydze.
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażone rydze.

    Smażone rydze. 14957

    Jola66
    Jola66
    Marynowane rydze
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowane rydze

    Marynowane rydze 8728

    Granice Smaku
    Granice Smaku
    Rydze, rydzunie!
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rydze, rydzunie!

    Rydze, rydzunie! 9865

    Nigra
    Nigra
    Smażone rydze
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażone rydze

    Smażone rydze 11617

    swiatzpiernika
    swiatzpiernika
    Rydze z patelni
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rydze z patelni

    Rydze z patelni 2444

    Magda
    Magda
    Rydze z patelni
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rydze z patelni

    Rydze z patelni 1171

    MaryJane
    MaryJane
    Rydze z patelni
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rydze z patelni

    Rydze z patelni 486

    Szyszkin ciągle pichci
    Szyszkin ciągle pichci
    rydze na maśle
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rydze na maśle

    rydze na maśle 11057

    Christopher
    Christopher
    Rydze z patelni.
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rydze z patelni.

    Rydze z patelni. 433

    katemi
    katemi
    Rydze z patelni
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rydze z patelni

    Rydze z patelni 4676