Saata rzymska z endywi i rukol

11 kliknięć
20.06.2017
blog: Z niejednego garnka

Saata rzymska z endywi i rukol

Wszdzie peno pysznej wieej saaty w najrozmaitszych odmianach. A wic pojawia si na naszych stoach w rónych odsonach. Czsto jednak, i jake niesusznie, traktujemy j jako taki sobie dodatek do innych da, co na zaostrzenie apetytu, mae zwieczenie obiadu, przygrywk do deski serów. A sama saata jest nie tylko zdrowym, ale równie smakowitym daniem. Kady przygotowuje j po swojemu, jedni (w duchu susznie odeszego w przeszo Funduszu...

Zobacz także:

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Pieczeń rzymska z jajkiem

    Pieczeń rzymska z jajkiem 121

    kuchcik8
    kuchcik8 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Pokoleń
    Pieczeń rzymska z jajkiem

    Pieczeń rzymska z jajkiem 56