Sałatka z tuńczykiem i kapustą pekińską

491 kliknięć
23.12.2013
blog: Ewusiowe smaki

Przepis: Sałatka z tuńczykiem i kapustą pekińską

Składniki: 1 mała kapusta pekińska 3 jajka mała cebula 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 3 łyżki majonezu sól pieprz natka pietruszki Jajka ugotować na twardo. Kapustę pekińską drobno pokroić. Ugotowane i ostudzone jajka pokroić w kostkę. Tuńczyka osączyć na sitku. Cebulkę drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić i połączyć z majonezem. Przełożyć do miseczki i posypać posiekaną natką pietruszki.

Zobacz także przepisy na:

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Sałatka z kapusty pekińskiej

    Sałatka z kapusty pekińskiej 1530

    kuchara78
    kuchara78 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    z cukrem pudrem
    Sałatki

    Sałatki 4058