Sandacz smażony

216 kliknięć
04.11.2016
blog: królestwo garów

Przepis: Sandacz smażony

Sandacz ryba z rodziny okoniowatych, występuje w w wodach śródlądowych (jeziora, rzeki,...) i przybrzeżne strefy Morza Bałtyckiego, Czarnego, Kaspijskiego i Azowskiego. Mięso ma białe, delikatne i bardzo smaczne. płaty sandacza ze skórą, masło, sól, papier do pieczenia, Płaty ryby oczyścić, wyciągnąć ości, umyć, osuszyć. Pokroić w paski szerokości około 5-6 cm. Dno patelni wyłożyć papierem do pieczenia – dzięki temu ryba...

Zobacz także przepisy na:

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Sandacz smażony

    Sandacz smażony 11708

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Smażony sandacz

    Smażony sandacz 6749

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Smażony sandacz

    Smażony sandacz 7557

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Sandacz smażony

    Sandacz smażony 216

    Anka
    Anka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z miłości do gotowania
    Sandacz w porach

    Sandacz w porach 1920

    Dota
    Dota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oneginetatopa
    Sandacz w śmietanie z kaparami

    Sandacz w śmietanie z kaparami 1401