Sandacz smażony

292 kliknięcia
04.11.2016
blog: królestwo garów

Przepis: Sandacz smażony

Sandacz ryba z rodziny okoniowatych, występuje w w wodach śródlądowych (jeziora, rzeki,...) i przybrzeżne strefy Morza Bałtyckiego, Czarnego, Kaspijskiego i Azowskiego. Mięso ma białe, delikatne i bardzo smaczne. płaty sandacza ze skórą, masło, sól, papier do pieczenia, Płaty ryby oczyścić, wyciągnąć ości, umyć, osuszyć. Pokroić w paski szerokości około 5-6 cm. Dno patelni wyłożyć papierem do pieczenia – dzięki temu ryba...

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    Joaska
    Sandacz smażony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sandacz smażony

    Sandacz smażony 292

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia
    Smażony sandacz
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażony sandacz

    Smażony sandacz 8156

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia
    Smażony sandacz
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażony sandacz

    Smażony sandacz 7329

    Anka
    Anka
    Sandacz w porach
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sandacz w porach

    Sandacz w porach 2073

    Mariolka90
    Mariolka90
    Sandacz smażony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sandacz smażony

    Sandacz smażony 12693