Sandacz smażony

329 kliknięć
04.11.2016
blog: królestwo garów

Przepis: Sandacz smażony

Sandacz ryba z rodziny okoniowatych, występuje w w wodach śródlądowych (jeziora, rzeki,...) i przybrzeżne strefy Morza Bałtyckiego, Czarnego, Kaspijskiego i Azowskiego. Mięso ma białe, delikatne i bardzo smaczne. płaty sandacza ze skórą, masło, sól, papier do pieczenia, Płaty ryby oczyścić, wyciągnąć ości, umyć, osuszyć. Pokroić w paski szerokości około 5-6 cm. Dno patelni wyłożyć papierem do pieczenia – dzięki temu ryba...

Zobacz także przepisy na:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Sandacz smażony (3)

    Sandacz smażony (3) 715

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Sandacz smażony

    Sandacz smażony 329

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Smażony sandacz

    Smażony sandacz 8203

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Sandacz smażony (2)

    Sandacz smażony (2) 389

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Smażony sandacz

    Smażony sandacz 7362

    Anka
    Anka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z miłości do gotowania
    Sandacz w porach

    Sandacz w porach 2092

    Marioolkaaaaa
    Marioolkaaaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Sandacz smażony

    Sandacz smażony 12739