Sandacz w panierce z pieczarkami

1007 kliknięć
12.10.2012
blog: Buniabaje w kuchni

Sandacz w panierce z pieczarkami

Sandacz jest tak smaczną rybką , że nie ma co za wiele przy nim ,, mieszać" .Starczy jeśli go dobrze usmażymy . Jako akcent smakowy dołączyłam pieczarki i polecam gorąco ta wersję bo sandacz smakował wybornie. mąka ziemniaczana do panierowania bułka tarta do panierowania Umyte filety * oczyścić i sprawdzić czy nie trzeba oskrobać z pozostałości łusek - osuszyć i zalać 1/3 szklanki oleju zmieszanym z sokiem z cytryny ....

Zobacz także:

    Krzysiek Sokalla
    Krzysiek Sokalla Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Człowiek z łyżką
    Sandacz w zatarze

    Sandacz w zatarze 191

    malcwi92
    malcwi92 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Apetyczna Kuchnia
    Sandacz w panierce

    Sandacz w panierce 1598

    Brenia
    Brenia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Breni
    Sandacz w panierce z pestek dyni

    Sandacz w panierce z pestek dyni 434

    kuchcik8
    kuchcik8 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Pokoleń
    Ryba w panierce z frytkami

    Ryba w panierce z frytkami 131