Sarnina pieczona z Garnka Rzymskiego

3093 kliknięcia
22.12.2011
blog: Buniabaje w kuchni

Przepis: Sarnina pieczona z Garnka Rzymskiego

Pieczeń z combra sarniny marynowanej przed pieczeniem w winie .Doskonałe danie na świąteczny obiad . Czas : 1,5 godziny + 48 godzin w marynacie Składniki : 0, 6 kg mięsa z combra sarniego 1 szklanka czerwonego wina wytrawnego 2 szklanki wody 2 łyżki octu balsamicznego garść ziaren jałowca 4 ząbki czosnku 1 cebula 5 ziaren ziela angielskiego 4 liście laurowe 1 łyżeczka miodu 2 łyżeczki mielonego jałowca 1 łyżeczka mielonego...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    ptasia78
    ptasia78 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Coś niecoś
    Kurczę pieczone - w garnku rzymskim

    Kurczę pieczone - w garnku rzymskim 2063

    6niebo
    6niebo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    szóste niebo
    boczek pieczony w garnku rzymskim

    boczek pieczony w garnku rzymskim 891

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Boczek pieczony w garnku rzymskim

    Boczek pieczony w garnku rzymskim 1018

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Pieczone ziemniaki - garnek rzymski

    Pieczone ziemniaki - garnek rzymski 1464

    kass
    kass Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaki i aromaty
    Garnek rzymski i schab pieczony

    Garnek rzymski i schab pieczony 1076

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Jak piec w garnku rzymskim?

    Jak piec w garnku rzymskim? 843

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Pieczeń wołowa w garnku rzymskim

    Pieczeń wołowa w garnku rzymskim 306