SCAROLA IN UMIDO - ENDYWIA DUSZONA

118 kliknięć
27.06.2017
blog: SycyliaSi!

SCAROLA IN UMIDO - ENDYWIA DUSZONA

Uwielbiam wszystkie chyba warzywa i różne jadalne liście. Endywia, którą dzisiaj przedstawię, ma bardzo wszechstronne zastosowanie. Można zajadać ją zarówno na surowo, jak i na ciepło, dodając do zup, sosów, warzyw z patelni, kremowych past... Mogłabym długo wymieniać co można przygotować z endywii. W moim przepisie użyłam endywii escariola, ale możecie zastąpić ją łatwiej dostępną w Polsce endywią karbowaną. Jest nieco...

Zobacz także:

    SycyliaSi
    SycyliaSi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SycyliaSi!
    SCAROLA IN UMIDO - ENDYWIA DUSZONA

    SCAROLA IN UMIDO - ENDYWIA DUSZONA 118

    SycyliaSi
    SycyliaSi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SycyliaSi!
    FAVE IN UMIDO - BÓB DUSZONY

    FAVE IN UMIDO - BÓB DUSZONY 78