Schab, na który warto czekać

74 kliknięcia
13.07.2015
blog: Gotuję. Bez kitu.

Przepis: Schab, na który warto czekać

Ostatnio moja kuchnia zieje ogniem, praktycznie do wszystkiego dodaję papryczki chili. Podobno to afrodyzjak ;) Dzisiaj proponuję Wam schab w pikantnym wydaniu. Jednak czekać na ten schab należy całą noc. Boski Marian twierdzi, że warto było, więc dzielę się z Wami przepisem. Polecam! SKŁADNIKI (5-6 kotletów) 500g schabu kostki masła 1 czerwona papryczka chili 2 ząbki czosnku świeża bazylia sól mąka niewielka ilość oliwy...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    kosapopatelni
    kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosą po patelni
    Schab gotowany w ziołach

    Schab gotowany w ziołach 778

    Aleex
    Aleex Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W mojej kuchni
    Schab w smalcu wg Aleex

    Schab w smalcu wg Aleex 213

    Jagoda
    Jagoda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magia w kuchni
    Schab gotowany

    Schab gotowany 9658

    Dagmara
    Dagmara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pikantna Słodycz
    Schab marynowany surowy

    Schab marynowany surowy 1584

    an_dudek
    an_dudek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    NaszeSiódmeNiebo
    Schab z kością

    Schab z kością 6883

    magdallena
    magdallena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blondynka Gotuje
    Schab z szynkowaru

    Schab z szynkowaru 380

    pozytywna45
    pozytywna45 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchennym oknie Ewy
    Schab gotowany soczysty

    Schab gotowany soczysty 393

    tomb
    tomb Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mój smak
    Schab w 6 godzin

    Schab w 6 godzin 159