Schab w kolorowym pieprzu

260 kliknięć
02.04.2013
blog: Kulinarne odkrycia

Schab w kolorowym pieprzu

Przepis pochodzi z http://margarytka.blogspot.com/ Kawałek schabu oczyścić, osuszyć i posypać obficie solą i kolorowym pieprzem (rozdrobnić w moździerzu). Odstawić do lodówki na 24 godz., po czym zapiekać w rękawie do pieczenia (nakłuć wykałaczką) 1 godzinę na każde kg mięsa. Mój schab był mniejszy, miał 800 g i piekłam go niecałą godzinkę.

Zobacz także:

    smakujmy.pl
    smakujmy.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakujmy.pl
    Schab w pieprzu

    Schab w pieprzu 56

    Obsession
    Obsession Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne odkrycia
    Schab w kolorowym pieprzu

    Schab w kolorowym pieprzu 260

    makellba
    makellba Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    apetycznie-klasycznie
    KOLOROWA TARTA W PASKI

    KOLOROWA TARTA W PASKI 33

    agnes834
    agnes834 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Delicje Agnes
    Kolorowe

    Kolorowe 138