Schab w sosie własnym

401 kliknięć
02.04.2015
blog: Apetyczna Kuchnia

Schab w sosie własnym

8 plastrów schabu bez kości 2 duże cebule 1 liść laurowy 2 ziarna ziela angielskiego 2 małe gałązki rozmarynu sól, pieprz, słodka i ostra papryka czerwona 1 – 2 łyżki oleju rzepakowego 1 łyżka mąki pszennej Cebule obrać, pokroić w półplasterki. Na dużej patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju włożyć plastry schabu i obsmażyć je na mocnym ogniu aż do zrumienienia. Posolić, popieprzyć, oprószyć dosyć mocno słodką i ostrą czerwoną...

Zobacz także:

    Pluskotka
    Pluskotka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rodzinka od kuchni
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 7270

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 7020

    Haim
    Haim Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa Świątynia Smaku
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 5311

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Gulasz z indyka w sosie własnym

    Gulasz z indyka w sosie własnym 428

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Udka w sosie własnym

    Udka w sosie własnym 447

    Martaf
    Martaf Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    martawkuchni
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 3383

    wysmakowane.pl
    wysmakowane.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wysmakowane
    Królik w sosie własnym

    Królik w sosie własnym 322