Schab z kością

3167 kliknięć
03.02.2015
blog: to jest pyszne

Przepis: Schab z kością

Składniki: 1 kotlet schabu z kością ( dość gruby ) sól , pieprz, zioła prowansalskie Schab rozbić tłuczkiem, oprószyć solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Odstawić na 1 godzinę do lodówki. Smażyć na gorącej patelni po 5-6 minut z każdej strony. Smacznego.

Zobacz także przepisy na:

    Anyzkowo
    Anyzkowo
    Pieczony schab
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieczony schab

    Pieczony schab 11811

    weronikka1
    weronikka1
    Schab w galarecie.
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Schab w galarecie.

    Schab w galarecie. 6744

    Anyzkowo
    Anyzkowo
    Schab z grilla
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Schab z grilla

    Schab z grilla 8293

    annalyskawa79
    annalyskawa79
    Schab z kością
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Schab z kością

    Schab z kością 3167

    an_dudek
    an_dudek
    Schab z kością
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Schab z kością

    Schab z kością 6863