Schab z zielonym pieprzem

1938 kliknięć
21.04.2014
blog: Zdrowa Kuchnia

Przepis: Schab z zielonym pieprzem

Schab natrzeć przypraami: solą, czarnym pieprzem, zgniecionym w prasce czosnkiem i papryką w proszku. Odstawić na godzinę do lodówki. Dno naczynia żaroodpornego posmarować olejem. Włożyć mięso. Wierzch mięsa obsypać marynowanym zielonym pieprzem. Piec około 1,5 godziny w 180 stopniach. Podawać pokrojone w plastry.

Zobacz także przepisy na:

    bunia
    bunia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowity Dom
    Schab w cieście francuskim

    Schab w cieście francuskim 3267

    kasiaole
    kasiaole Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie Ole
    Schab w sosie musztardowym

    Schab w sosie musztardowym 4641

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog rodzinny
    Schab pieczony

    Schab pieczony 10958

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Sos z zielonego pieprzu

    Sos z zielonego pieprzu 5044

    Zdrowa Kuchnia
    Zdrowa Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zdrowa Kuchnia
    Schab z zielonym pieprzem

    Schab z zielonym pieprzem 1938