Schabowy / olej koperkowy / młoda kapusta – Łukasz Kawaller

113 kliknięć
04.04.2017
blog: ORGAZMUM

Przepis: Schabowy / olej koperkowy / młoda kapusta – Łukasz Kawaller

Kotlet schabowy, popularnie zwany „schabowym„. To rozbite plastry schabu, obtoczone w panierce z jajka i bułki tartej, smażone na tłuszczu. Standardowy element polskiej kuchni. Dobry kotlet schabowy powinien miećchrupiącą, zwartą i nieposzarpaną skórkę o złocistej barwie. Nie powinien ociekać tłuszczem, nie może być zbyt cienki, ani też za gruby. Usmażone mięso jest kruche, soczyste i delikatne. U nas podane w pięknych...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    orgazmum
    orgazmum Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ORGAZMUM
    Jak zrobić schabowego? Złote rady!

    Jak zrobić schabowego? Złote rady! 67

    pasta with apple pie
    pasta with apple pie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasta with apple pie
    Zupa koperkowa

    Zupa koperkowa 3237

    Marioolkaaaaa
    Marioolkaaaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Dorsz w sosie koperkowym

    Dorsz w sosie koperkowym 2282

    eryk1w
    eryk1w Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    erVegan
    Koperkowe kotlety z młodej kapusty

    Koperkowe kotlety z młodej kapusty 121

    baaaraneeek
    baaaraneeek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ALBA
    Roladki schabowe z pieczarkami

    Roladki schabowe z pieczarkami 1876

    Duusiak
    Duusiak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koperek w kuchni :)
    Koperkowa mizeria

    Koperkowa mizeria 1924