Sfermentowany miód z Baru Tartine

371 kliknięć
20.02.2015
blog: W kuchni można mi wszystko!

Przepis: Sfermentowany miód z Baru Tartine

Tochyba najprostszy zprzepisów wksiążce restauracji Bar Tartine, októrej pisałam Wam wtegorocznym podsumowaniu ulubionych książek z2014 roku.Jedyne co trzeba zrobić, torozcieńczyć miód dwoma lub trzema łyżkami wody bo zbyt gęsty miód nie będzie wstanie sfermentować. Potem odstawiamy słoik gdzieś wkacik, aby przez dwa tygodnie wtemperaturze pokojowej mógł wzmagać swój aromat iwyostrzać smak. Jeżeli spróbujesz raz, zawsze...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Break for Cake
    Break for Cake Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Break for Cake
    MAROKAŃSKI TAGINE (TAJINE)

    MAROKAŃSKI TAGINE (TAJINE) 408

    ladykitchen
    ladykitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lady Kitchen
    wołowina hoisin

    wołowina hoisin 140

    Pan Piter
    Pan Piter Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Twoje nalewki
    Nalewka z tarniny dla cierpliwych

    Nalewka z tarniny dla cierpliwych 6471

    polarbear
    polarbear Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Czarownicy
    Tartinki

    Tartinki 3735

    KUKBUK
    KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KUKBUK
    Przewodnik: dzień w San Francisco

    Przewodnik: dzień w San Francisco 17

    Filip
    Filip Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jem warzywa!
    Natto – sfermentowana soja

    Natto – sfermentowana soja 834