Sfermentowany miód z Baru Tartine

360 kliknięć
20.02.2015
blog: W kuchni można mi wszystko!

Przepis: Sfermentowany miód z Baru Tartine

Tochyba najprostszy zprzepisów wksiążce restauracji Bar Tartine, októrej pisałam Wam wtegorocznym podsumowaniu ulubionych książek z2014 roku.Jedyne co trzeba zrobić, torozcieńczyć miód dwoma lub trzema łyżkami wody bo zbyt gęsty miód nie będzie wstanie sfermentować. Potem odstawiamy słoik gdzieś wkacik, aby przez dwa tygodnie wtemperaturze pokojowej mógł wzmagać swój aromat iwyostrzać smak. Jeżeli spróbujesz raz, zawsze...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    albahaca!
    albahaca!
    Tagine
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tagine

    Tagine 2290

    ladykitchen
    ladykitchen
    wołowina hoisin
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wołowina hoisin

    wołowina hoisin 132

    polarbear
    polarbear
    Tartinki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tartinki

    Tartinki 3715