Skórka pomarańczowa w anyżowej czekoladzie

17 kliknięć
21.04.2016
blog: Kuchnia PROzdrowotna

Przepis: Skórka pomarańczowa w anyżowej czekoladzie

Błyskawiczny, szybki i niezawodny deser! Niecałe 10 minut i eksplozja smaku gwarantowana. Posmakuj anyż w nowej odsłonie gdzie idealnie współgra, nie dominując swym smakiem. Ten deser zrobi największy amator, więc czym prędzej zaopatrzcie się w składniki i do dzieła :). Dla 2 osób Czas przygotowania: ok 10 minut Składniki: Czekolada mleczna 100g Szczypta mielonego anyżu (żadnej innej przyprawy!) 1/3 średniej pomarańczy ze...

Zobacz także przepisy na:

    Pan Piter
    Pan Piter Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Twoje nalewki
    Nalewka anyżowa

    Nalewka anyżowa 2222