skórka pomarańczowa w syropie

300 kliknięć
16.10.2013
blog: Aromatyczne Podróże

Przepis: skórka pomarańczowa w syropie

Skórka pomarańczowa w syropie -idealny dodatek do ciast i różnych deserów.Dzięki smażeniu w cukrze jest niezwykle aromatyczna. Łatwa w przygotowaniu, a w dodatku można ją spokojnie przechowywać do 2-3 miesięcy , a poddając pasteryzacji przetrwa i w naszych spiżarniach znacznie dłużej. Przepis ten znalazłam na jednym z blogów kulinarnych i z pewnością będę go każdemu polecać :) Składniki na 3 słoiczki : skórki z 6 dużych...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    dziubu
    dziubu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Upiecz mnie
    Skórka pomarańczowa smażona w syropie

    Skórka pomarańczowa smażona w syropie 1006

    aronia
    aronia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wiem co jem
    Skórka pomarańczowa

    Skórka pomarańczowa 558

    Evenka
    Evenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Arabeska
    Skórka pomarańczowa w syropie

    Skórka pomarańczowa w syropie 105

    Kuchennefascynacje
    Kuchennefascynacje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchennefascynacje
    Syrop pomarańczowy

    Syrop pomarańczowy 1002

    kuchcik
    kuchcik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pierwszy przepis
    Skórka pomarańczowa w syropie

    Skórka pomarańczowa w syropie 203