Sledz w oleju z musztarda francuska i kaparami

154 kliknięcia
03.03.2014
blog: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Przepis: Sledz w oleju z musztarda francuska i kaparami

"Sledzik" przetrwal wiele stuleci i wszystkie kulinarne mody.W sredniowiecznej Polsce sledzie nalezaly do potraw tanich i pospolitych.Pozniej mawiano,ze gdyby sledz byl drozszy-nalezalby niewatpliwie do najbardziej cenionych przekasek swiata.Moze byc podawany na wiele sposobow i zawsze swietnie smakuje. Sledzie powinnismy spozywac nie tylko w piatki i w czasie Wielkiego Postu ,ale powinny pojawiac sie w naszej diecie jak...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    grazyna0071
    grazyna0071 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grażyna gotuje
    Sałatki ze śledzi SEKO

    Sałatki ze śledzi SEKO 32

    poproszedokladke
    poproszedokladke Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    poproszedokladke
    Tatar ze śledzia

    Tatar ze śledzia 253

    ann
    ann Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozkosze-stolu
    tatar ze śledzia

    tatar ze śledzia 1664