Sledz w oleju z musztarda francuska i kaparami

161 kliknięć
03.03.2014
blog: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Przepis: Sledz w oleju z musztarda francuska i kaparami

"Sledzik" przetrwal wiele stuleci i wszystkie kulinarne mody.W sredniowiecznej Polsce sledzie nalezaly do potraw tanich i pospolitych.Pozniej mawiano,ze gdyby sledz byl drozszy-nalezalby niewatpliwie do najbardziej cenionych przekasek swiata.Moze byc podawany na wiele sposobow i zawsze swietnie smakuje. Sledzie powinnismy spozywac nie tylko w piatki i w czasie Wielkiego Postu ,ale powinny pojawiac sie w naszej diecie jak...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    grazyna0071
    grazyna0071 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grażyna gotuje
    Sałatki ze śledzi SEKO

    Sałatki ze śledzi SEKO 35

    poproszedokladke
    poproszedokladke Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    poproszedokladke
    Tatar ze śledzia

    Tatar ze śledzia 262

    aniamat
    aniamat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolandminty
    TATAR ZE ŚLEDZIA

    TATAR ZE ŚLEDZIA 11

    ann
    ann Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozkosze-stolu
    tatar ze śledzia

    tatar ze śledzia 1673

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Śledzie w oleju z koperkiem i kaparami

    Śledzie w oleju z koperkiem i kaparami 101