Śledzie w sosie czosnkowo-koperkowym z ogórkiem i cebulką.

217 kliknięć
17.01.2015
blog: Kuchnia z widokiem na ogród

Śledzie w sosie czosnkowo-koperkowym z ogórkiem i cebulką.

Doskonałe śledziki dla prawdziwych twardzieli :) Sos bardzo mocny, wyrazisty w smaku w połączeniu ze śledziami stanowi świetną przekąskę.. zakąskę na zakrapianą imprezę. Polecam :) Składniki - 4 płaty śledziowe solone typu Matjas Sos - 1 malutka cebulka - 2 małe ogórki kiszone - 1 duży ząbek czosnku - pół pęczka koperku - 2 łyżki majonezu - 2 łyżki gęstej smietany Wykonanie Płaty śledziowe moczę w zimnej wodzie co najmniej...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także:

    Kulinarna Ja
    Kulinarna Ja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Ja
    Śledzie w sosie koperkowym

    Śledzie w sosie koperkowym 169

    Shabbyeat
    Shabbyeat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ShabbyEat
    Śledzie w sosie koperkowym

    Śledzie w sosie koperkowym 42

    gotujzmaka
    gotujzmaka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Mąką
    Sos czosnkowo-koperkowy

    Sos czosnkowo-koperkowy 207