Śledzie z czerwoną cebulą i groszkiem

71 kliknięć
31.12.2016
blog: VioletoweKucharzenie

Przepis: Śledzie z czerwoną cebulą i groszkiem

Rewelacyjna sałatka ze śledzikiem w roli głównej. Czerwona cebula nadaje chrupkości a musztarda zaostrza smak. Najlepiej zrobić je dzień wcześniej wtedy są wyraźniejsze w smaku. 4 płaty śledzi marynowanych 1 duża czerwona cebula 1 puszka zielonego groszku konserwowego 2 łyżki świeżego koperku 2 łyżki majonezu 1 łyżeczka musztardy stołowej Pieprz Śledzie odsączamy, zdejmujemy z nich skórę. Kroimy w cienkie paseczki. Groszek...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    bryssska
    bryssska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magiczna Kuchnia
    Śledź po japońsku

    Śledź po japońsku 1912

    MyLightFood
    MyLightFood Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Light Food
    Śledź z czerwoną cebulą

    Śledź z czerwoną cebulą 816