Słodko-pikantny czerwony ziemniak z orzechami włoskimi

52 kliknięcia
16.02.2012
blog: Kulinarne Atelier

Przepis: Słodko-pikantny czerwony ziemniak z orzechami włoskimi

Składniki: - duży czerwony ziemniak - garść orzechów włoskich - łyżka oleju - 2 łyżeczki zmielonego siemienia - biały pieprz, sól, zioła prowansalskie Ziemniaka obrać, przekroić na 4 części i pokroić na dosyć cienkie plasterki. Orzechy roztłuc. Wrzucić wszystko na patelnię, doprawić i dusić około 20 minut. Mieszać co jakiś czas.

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    eateasypl
    eateasypl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    eat easy!
    zupa krem z czerwonej soczewicy

    zupa krem z czerwonej soczewicy 33

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Kuchnia gruzińska

    Kuchnia gruzińska 599

    dagooshya
    dagooshya Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Culinary Art
    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad"

    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad" 1533

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6499

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1633

    KasiaJ
    KasiaJ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pełny talerz
    Słodko-pikantny sos chili

    Słodko-pikantny sos chili 2008

    coolinarnie.pl
    coolinarnie.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarnie.pl
    Świderki z czerwoną fasolą

    Świderki z czerwoną fasolą 2804