Smażona Miruna w Cieście Naleśnikowym

40 kliknięć
10.11.2017
blog: Gotowanie Patki

Przepis: Smażona Miruna w Cieście Naleśnikowym

Piątek , Piątunio :) w Wielu Polskich domach dzisiejszego dnia jemy Ryby. Tym razem proponuję Wam rybę smażoną w cieście Naleśnikowym:) Polecam #OlejKonwenanse i #OlejWielkopolski oraz l www.olejkonwenanse.pl SKŁADNIKI DLA 4 OSÓB: 4 Filety dowolnej ryby sól i pieprz do smaku Olej Wielkopolski do smażenia 1 Szklanka Mąki 1 Szklanka Mleka 2 Jajka PRZYGOTOWANIA: Rybę dokładnie odmrażamy. Za pomocą ręcznika papierowego ściągamy...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Duusiak
    Duusiak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koperek w kuchni :)
    Ryba po japońsku

    Ryba po japońsku 223

    zacisze kuchenne
    zacisze kuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zacisze kuchenne
    Ryba po japońsku

    Ryba po japońsku 101