Smażone kanie

5220 kliknięć
28.09.2012
blog: Badylarnia

Przepis: Smażone kanie

Składniki: kanie bułka tarta mąka mleko roślinne sól olej Kanie dokładnie płuczemy i namaczamy na kilka minut w mleku z solą. Następnie odsączamy z nadmiaru płynu, obtaczamy w mące i bułce tartej. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Zajadamy same, na kanapce, jako kotlet do obiadu albo jak sobie tylko wymarzymy. Smacznego!

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    moje pasje
    moje pasje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    moje pasje
    Smażone kanie

    Smażone kanie 1981

    PATI197799
    PATI197799 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PATI197799
    smażone kanie

    smażone kanie 4248

    gregorhspeed
    gregorhspeed Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Kanie w zalewie octowej

    Kanie w zalewie octowej 9847

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Smażone kanie a'la schabowy

    Smażone kanie a'la schabowy 373

    jarma
    jarma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotujemy rodzinnie
    Smażona kania / sowa

    Smażona kania / sowa 1387

    mariolaharasiuk
    mariolaharasiuk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Mariolą
    Smażone kanie

    Smażone kanie 2768

    Kuchcik gotuje
    Kuchcik gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchcik gotuje
    Smażona kania

    Smażona kania 2120

    ilka_86
    ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwielbiam gotować!
    Smażone kanie

    Smażone kanie 2098

    kilo przyjemności
    kilo przyjemności Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kilo przyjemności
    Smażone kanie

    Smażone kanie 2032

    badylarnia
    badylarnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Badylarnia
    Smażone kanie

    Smażone kanie 5220