Smażone rydze.

13867 kliknięć
26.11.2012
blog: Slow Foodzik

Smażone rydze.

Trwa odwieczny spór czy smaczniejszy jest rydz czy borowik. A Wy jak sądzicie? Ja uważam, że rydz smaczniejszy.Najczęściej spotkamy go marynowanego w occie, ale jak pojawią się świeże to zawsze je smażę, a w tym roku obrodziły. Smak mają wyborny i nieporównywalny z innymi grzybami. Jadłem je ponad miesiąc temu, ale dopiero teraz znalazłem czas, aby się pochwalić. Składniki: świeże rydze, mrożone nie mają tej pełni smaku...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    ola.dedio
    ola.dedio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ola-w-kuchni
    Rydze smażone na maśle

    Rydze smażone na maśle 1257

    Ojciec Dyrektor
    Ojciec Dyrektor Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Slow Foodzik
    Smażone rydze.

    Smażone rydze. 13867

    Nigra
    Nigra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Nigry czyli knuję i gotuję
    Smażone rydze

    Smażone rydze 11049

    kosapopatelni
    kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosą po patelni
    Marynowane rydze na ostro

    Marynowane rydze na ostro 125

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE

    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE 5850

    Na Dokładkę
    Na Dokładkę Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na Dokładkę
    RYDZE smażone na maśle

    RYDZE smażone na maśle 2495

    Granice Smaku
    Granice Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Granice Smaku
    Rydze, rydzunie!

    Rydze, rydzunie! 9173

    Katerina2804
    Katerina2804 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katerina&Kuchnia
    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE

    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE 1021

    Krokodyl
    Krokodyl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomarańcza
    Kiszone rydze

    Kiszone rydze 8071