Smażone rydze.

14812 kliknięć
26.11.2012
blog: Slow Foodzik

Przepis: Smażone rydze.

Trwa odwieczny spór czy smaczniejszy jest rydz czy borowik. A Wy jak sądzicie? Ja uważam, że rydz smaczniejszy.Najczęściej spotkamy go marynowanego w occie, ale jak pojawią się świeże to zawsze je smażę, a w tym roku obrodziły. Smak mają wyborny i nieporównywalny z innymi grzybami. Jadłem je ponad miesiąc temu, ale dopiero teraz znalazłem czas, aby się pochwalić. Składniki: świeże rydze, mrożone nie mają tej pełni smaku...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Ojciec Dyrektor
    Ojciec Dyrektor Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Slow Foodzik
    Smażone rydze.

    Smażone rydze. 14812

    Nigra
    Nigra Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Nigry czyli knuję i gotuję
    Smażone rydze

    Smażone rydze 11504

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE

    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE 6102

    ola.dedio
    ola.dedio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ola-w-kuchni
    Rydze smażone na maśle

    Rydze smażone na maśle 3204

    Na Dokładkę
    Na Dokładkę Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na Dokładkę
    RYDZE smażone na maśle

    RYDZE smażone na maśle 2585

    Granice Smaku
    Granice Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Granice Smaku
    Rydze, rydzunie!

    Rydze, rydzunie! 9820

    Katerina2804
    Katerina2804 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katerina&Kuchnia
    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE

    RYDZE SMAŻONE NA MAŚLE 1050

    Krokodyl
    Krokodyl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomarańcza
    Rydze na kilka sposobów

    Rydze na kilka sposobów 5388

    Kruszynka
    Kruszynka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste, smaczne i tanie dania ;)
    Rydz smażony.

    Rydz smażony. 1400