“Smitten Kitchen” – recenzja

29 kliknięć
16.04.2017
blog: Ugotowane Pozamiatane

Przepis: “Smitten Kitchen” – recenzja

Jeśli chcielibyście poczuć jak gotuje się w mikroskopijnej kuchni w Nowym Jorku, gdzie można dostać prawie każdy składnik świata, to “Smitten Kitchen” Deb Perelman jest dla was. Szczerze mówiąc nie wiem czy w ogóle bym gotowała, gdybym mieszkała w Nowym Jorku, gdzie jest tyle różnorodnych restauracji, ale za to metraż mieszkań nie pozwala na urządzenie sobie porządnej kuchni. Deb Perelman nie miała takich wątpliwości, bo...

Zobacz także przepisy na:

    kornik
    kornik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kornik w kuchni
    Dieta dla serca i moja publikacja

    Dieta dla serca i moja publikacja 138

    kornik
    kornik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kornik w kuchni
    Jeżynowy curd

    Jeżynowy curd 191

    affogato
    affogato Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    w nastroju na...
    Dzień Kota!

    Dzień Kota! 383

    kornik
    kornik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kornik w kuchni
    Czekośliwka

    Czekośliwka 406

    Madame Edith
    Madame Edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    madameedith.com
    SOUL KITCHEN - RECENZJA

    SOUL KITCHEN - RECENZJA 157

    Liska
    Liska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    White Plate
    The Smitten Kitchen i What Katie Ate

    The Smitten Kitchen i What Katie Ate 92