Soczysty łosoś w cieście francuskim ze szpinakiem

948 kliknięć
29.11.2012
blog: Kulinarne Inspiracje

Przepis: Soczysty łosoś w cieście francuskim ze szpinakiem

Najlepsza w tym daniu jest różnorodność smaków! Łosoś jest mięciutki, łagodny, bardzo delikatny. Szpinak porządnie przyprawiony czosnkiem, solą i ostrą papryczką, a ciasto posypane płatkami migdałowymi - pysznie chrupiące.Wygląda i smakuje bosko! Składniki: porcja dla 4 (głodnych) osób 500g łososia norweskiego (filet bez skóry) 300g szpinaku w liściach (może być mrożony) duży ząbek czosnku pół łyżeczki drobno posiekanej...

Zobacz także przepisy na:

    tapenda
    tapenda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    TAPENDA
    Soczysty łosoś w cieście francuskim

    Soczysty łosoś w cieście francuskim 125