Sofficini – pierożki z ciasta parzonego

226 kliknięć
17.08.2015
blog: Ulubione przepisy

Przepis: Sofficini – pierożki z ciasta parzonego

Sofficni – włoskie pierożki z ciasta parzonego z szynką i żółtym serem to pomysł na bardzo smaczny obiad lub przekąskę. Są proste w przygotowaniu i wychodzą mięciutkie oraz syte. Farsz z szynki i sera można dowolnie modyfikować. My na pewno wypróbujemy inne wersje :) Polecam :) Sofficini Wydrukuj Czas przygotow. 15 minut Czas gotowania 15 minut Czas całkowity 30 minut Autor: Ulubione Przepisy Kategoria: Obiad, Pierogi,...

DODANO DO 10 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Mirabelka
    Mirabelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mirabelkowy blog
    Filipińskie pierożki kokosowe

    Filipińskie pierożki kokosowe 248

    katarzynakachel
    katarzynakachel Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katarzyna Kachel
    Pierożki gyoza

    Pierożki gyoza 97

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Chińskie pierożki Jiaozi

    Chińskie pierożki Jiaozi 499