Sos tatarski i majonez z fasoli / Tartar sauce and white bean mayonnaise

99 kliknięć
04.12.2013
blog: Food Porn Vegan Style

Przepis: Sos tatarski i majonez z fasoli / Tartar sauce and white bean mayonnaise

Sos tatarski pojawiał się w książkach kucharskich od XIX wieku. Nazwa wywodzi się z francuskiego określenia "sauce tartare", nazwanego tak prawdopodobnie od Tatarów. W polskiej kuchni zadomowił się na dobre. Jest on jednym z bardziej popularnych sosów. W wielu domach przyrządzany zawsze w okresie świątecznym, dlatego postanowiliśmy przedstawić wam bardzo szybki i nieskomplikowany sposób jego wykonania. Jest to przepis...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    guga
    guga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    guga goodies
    MAYONNAISE

    MAYONNAISE 37

    plantsontheplate
    plantsontheplate Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Plants on the Plate
    Sweet white beans

    Sweet white beans 39

    Na cztery widelce
    Na cztery widelce Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    na4widelce@gmail.com
    Czebureki tatarskie

    Czebureki tatarskie 900

    poserbaby
    poserbaby Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Planet Kitchen
    Tartare Sauce

    Tartare Sauce 35