Souflet z radicchio i gorgonzolą

36 kliknięć
28.02.2013
blog: Kalejdoskop Renaty

Przepis: Souflet z radicchio i gorgonzolą

Dzień dobry, dziś mam zaszczyt przedstawić mój ulubiony suflet. Składniki: do sosu besciamella: 50g masła 20g oleju 100g mąki 250 ml mleka sól i pieprz do smaku ponadto: 50g seru gorgonzola 100g radicchio 1 żółtko 1 białko masło bułka tarta oliwa Przygotowanie: Żaroodporne foremki do sufletów smarujemy masłem. Robimy sos besciamella. Rozpuszczamy masło z olejem i dodajemy makę. Mieszamy bardzo dokładnie, by nie powstały...

Zobacz także przepisy na:

    Kalejdoskop Renaty
    Kalejdoskop Renaty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Souflet z radicchio i gorgonzolą

    Souflet z radicchio i gorgonzolą 36

    Kalejdoskop Renaty
    Kalejdoskop Renaty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Trofie z radicchio i gorgonzolą

    Trofie z radicchio i gorgonzolą 54

    LOVE EAT
    Mashup Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sałatka z truskawkami i gorgonzolą

    Sałatka z truskawkami i gorgonzolą 237

    Beata
    Magazyn Kuchenny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolorowa brukselka z piekarnika

    Kolorowa brukselka z piekarnika 169

    bocado
    wkuchnibezdubli.blox.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pikantne skrzydełka w miodzie

    Pikantne skrzydełka w miodzie 1555

    mikkac8504
    Italianizzato Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Crostini di polenta

    Crostini di polenta 18

    LOVE EAT
    Mashup Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Caprese z szynką parmeńską

    Caprese z szynką parmeńską 257

    Kalejdoskop Renaty
    Kalejdoskop Renaty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Menu sylwestrowe 2013

    Menu sylwestrowe 2013 784