Stek z krzyżowej w sosie porto

540 kliknięć
26.04.2015
blog: Biblia Smaków

Przepis: Stek z krzyżowej w sosie porto

WeFrancji bardzo popularnym stekiem jest bavette au porto – czyli stek wycinany znajlepszego kawałka łaty wołowej. My dziś doprzygotowania zsosem porto wykorzystamy równie mało unas znany iniedoceniany kawałek wołowiny, amianowicie krzyżową. Jest tonajbardziej delikatny popolędwicy kawałek wołowiny, przy czym osobiście uważam, żeod polędwicy znacznie lepszy. Choć może nie powinniśmy otym pisać, bynie stała się zbyt...

Zobacz także przepisy na:

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    WOŁOWINA

    WOŁOWINA 8211

    BibliaSmakow
    BibliaSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Biblia Smaków
    Karmelizowana cebula z porto

    Karmelizowana cebula z porto 85

    BibliaSmakow
    BibliaSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Biblia Smaków
    Aromatyczny stek z krzyżowej

    Aromatyczny stek z krzyżowej 176

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Stek z tuńczyka

    Stek z tuńczyka 18929

    wiktoria.rychlik
    wiktoria.rychlik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    180 stopni smaku
    Steki z krzyżowej

    Steki z krzyżowej 136

    mojebistro
    mojebistro Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Bistro
    Stek z tuńczyka na puree z bobu

    Stek z tuńczyka na puree z bobu 258

    wiktoria.rychlik
    wiktoria.rychlik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    180 stopni smaku
    Steki z krzyżowej

    Steki z krzyżowej 318