Stjerneskud – czyli spadająca gwiazda

105 kliknięć
17.11.2015
blog: Pani Kucharka

Przepis: Stjerneskud – czyli spadająca gwiazda

Stjerneskud – czyli spadająca gwiazda „Stjerneskud” czyli w tłumaczeniu na język polski „spadająca gwiazda” – jest to otwarta warstwowa kanapka ze smażoną panierowną flądrą i dodatkami takimi jak : krewetki, szparagi, kawior, majonez, dressing,cytryna ,ogórek, pomidor, gotowany dorsz ( jako opcja dodatkowa)Wszystko układa się na białym chlebie (franskbrød) który wcześniej należy przypiec w tosterze aby był lekko chrupki....

Zobacz także przepisy na:

    klliisiaa
    klliisiaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mon petit-dejeuner, j'adore!
    808.

    808. 35

    piekarniczek75
    piekarniczek75 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    przyjemność z pieczenia
    (bez tytułu)

    (bez tytułu) 36

    wolfilles
    wolfilles Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    || breakfast!
    38.

    38. 42

    gin
    gin Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pożeraczka czyli raz a dobrze
    "Gwiazd naszych wina"

    "Gwiazd naszych wina" 71

    trusskawkowa94
    trusskawkowa94 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co lubię najbardziej ...
    541.

    541. 83