Sulforafan: jarmuż, cytryna, jabłko

100 kliknięć
01.02.2017
blog: Pij soki wyciskane

Przepis: Sulforafan: jarmuż, cytryna, jabłko

4 jabłka gat. Ligol (ok. 1kg) 6 dużych liści zielonego jarmużu 1 cytryna Ilość owoców i warzyw pozwoli przygotować ok. 0,5 litra soku. Przygotowanie: Jabłka dobrze umyć, najlepiej zamoczyć na ok. 20 minut w misce z wodą. Z wyjątkiem cytryny, którą wystarczy porządnie umyć pod bieżącą wodą. Jabłka pokroić ze skórką, usunąć tylko ogonek. Cytrynę obrać ze skóry i pokroić. Liście jarmużu wyjąć z wody i umieścić od razu w...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    biodika
    biodika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pij soki wyciskane
    Czerwony jarmuż i jabłko

    Czerwony jarmuż i jabłko 32

    Agnieszka
    Agnieszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jem Krem
    Sałatka z jarmużu

    Sałatka z jarmużu 5339

    kolia18
    kolia18 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie Patki
    SMOOTHIE Z JARMUŻU

    SMOOTHIE Z JARMUŻU 62

    Filip
    Filip Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jem warzywa!
    Koktajl z jarmużu

    Koktajl z jarmużu 941

    Just My Delicious
    Just My Delicious Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Just My Delicious
    Sok z Jarmużu

    Sok z Jarmużu 4137

    asiapolak
    asiapolak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowity blog
    Jarmuż

    Jarmuż 13325

    Krzepa
    Krzepa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fantazje kulinarne
    Zielona sałatka na wzmocnienie

    Zielona sałatka na wzmocnienie 122