Sulforafan: jarmuż, cytryna, jabłko

92 kliknięcia
01.02.2017
blog: Pij soki wyciskane

Przepis: Sulforafan: jarmuż, cytryna, jabłko

4 jabłka gat. Ligol (ok. 1kg) 6 dużych liści zielonego jarmużu 1 cytryna Ilość owoców i warzyw pozwoli przygotować ok. 0,5 litra soku. Przygotowanie: Jabłka dobrze umyć, najlepiej zamoczyć na ok. 20 minut w misce z wodą. Z wyjątkiem cytryny, którą wystarczy porządnie umyć pod bieżącą wodą. Jabłka pokroić ze skórką, usunąć tylko ogonek. Cytrynę obrać ze skóry i pokroić. Liście jarmużu wyjąć z wody i umieścić od razu w...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Agnieszka
    Agnieszka
    Sałatka z jarmużu
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sałatka z jarmużu

    Sałatka z jarmużu 5313

    kolia18
    kolia18
    SMOOTHIE Z JARMUŻU
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SMOOTHIE Z JARMUŻU

    SMOOTHIE Z JARMUŻU 60

    Filip
    Filip
    Koktajl z jarmużu
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koktajl z jarmużu

    Koktajl z jarmużu 931

    Just My Delicious
    Just My Delicious
    Sok z Jarmużu
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sok z Jarmużu

    Sok z Jarmużu 4125

    asiapolak
    asiapolak
    Jarmuż
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jarmuż

    Jarmuż 13296