Surówka z czerwonej kapusty

20119 kliknięć
19.11.2013
blog: Kulinarne Wariacje

Przepis: Surówka z czerwonej kapusty

Czerwona kapusta ma zdecydowanie ostrzejszy smak, niż biała. Nadaje się zarówno do duszenia czy gotowania, jak i do spożycia w stanie surowym, jako składnik surówek. Stanowi uzupełnienie dań mięsnych, lecz równie dobrze komponuje się z jarskimi kotletami czy mącznymi kluskami. Składniki: Pół główki czerwonej kapusty 3 starte na tarce ogórki kiszone 1 cebula sól cukier pieprz sok z połowy cytryny Oczyszczoną z zewnętrznych...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    qualietta
    qualietta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Skarbnica smaków
    Surówka z czerwonej kapusty

    Surówka z czerwonej kapusty 9007

    karonline
    karonline Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mama-am
    Surówka z czerwonej kapusty

    Surówka z czerwonej kapusty 8519

    Ania
    Ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bajkorada
    Surówka z czerwonej kapusty

    Surówka z czerwonej kapusty 4039

    blue_megi
    blue_megi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rogalik
    Surówka z czerwonej kapusty

    Surówka z czerwonej kapusty 20660

    Smak Zdrowia
    Smak Zdrowia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Zdrowia
    Surówka z czerwonej kapusty

    Surówka z czerwonej kapusty 2615

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Surówka z czerwonej kapusty

    Surówka z czerwonej kapusty 1792