Surówka z kapusty włoskiej z kukurydzą

185 kliknięć
23.07.2017
blog: Kuchnia domowa Ani

Surówka z kapusty włoskiej z kukurydzą

Składniki: 1/2 główki kapusty włoskiej (ok 500 g) 1 mała puszka kukurydzy 2 nieduże marchewki 1 czerwona cebula natka posiekanej pietruszki sól, cukier, pieprz do smaku kilka łyżek oleju rzepakowego Sposób przygotowania: 1. Kapustę drobno poszatkować. Włożyć do miski, lekko posolić i odstawić na 5 minut. 2. Obraną marchew zetrzeć na tarce jarzynowej. 3. Cebulę drobno posiekać. 4. Warzywa wymieszać, dodać kukurydzę, olej,...

DODANO DO 6 zeszytów:

Zobacz także:

    magda.wrona
    magda.wrona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    vito gryzie
    Roladki z włoskiej kapusty

    Roladki z włoskiej kapusty 133

    gotować!
    gotować! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotować!
    Słowacka zupa z kapusty włoskiej

    Słowacka zupa z kapusty włoskiej 145

    peggi
    peggi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Peggi w kuchni
    Surówka z kapusty włoskiej

    Surówka z kapusty włoskiej 5336

    iwa643
    iwa643 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojaKuchniaMalutka
    Surówka z kapusty włoskiej

    Surówka z kapusty włoskiej 2681

    Agna
    Agna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Notatnik Kuchenny
    Surówka z kapusty włoskiej

    Surówka z kapusty włoskiej 2130