Surówka z kopru włoskiego (fenkuła)

3650 kliknięć
31.08.2012
blog: FoodMag

Przepis: Surówka z kopru włoskiego (fenkuła)

Kasia Wilkosińska Jedna z najbardziej orzeźwiających, zdrowych i aromatycznych surówek jakie jadłam. Orzeźwienie daje aromat anyżu i sok z cytryny. Nic więcej nie dodam, zwyczajnie musicie ją spróbować, jak dla mnie to strzał w 10! Składniki 1 koper włoski 1 średnie jabłko 1 mała marchew ok. 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżki posiekanej natki pietruszki szczypta cukru, opcjonalnie szczypta soli Przygotowanie Koper włoski...

Zobacz także przepisy na:

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodMag
    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła)

    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła) 3650

    bryczka2
    bryczka2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowe Kubki
    Surówka z kopru włoskiego

    Surówka z kopru włoskiego 1695

    Elżusia
    Elżusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wegetariańskie smaki
    Fenkuł marynowany

    Fenkuł marynowany 1946

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Prosta surówka - fenkuł i granat

    Prosta surówka - fenkuł i granat 226

    wegefaza
    wegefaza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wegefaza
    Surówka z fenkuła z jabłkiem

    Surówka z fenkuła z jabłkiem 109

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję i zjadam
    Duszony fenkuł (koper włoski)

    Duszony fenkuł (koper włoski) 9802