Surówka z kopru włoskiego

5682 kliknięcia
27.10.2013
blog: Follow The Taste

Przepis: Surówka z kopru włoskiego

Prosta surówka z kopru włoskiego. Idealna jako dodatek do ryb (grillowanych, pieczonych, smażonych). Składniki (na miskę sałatki): 1 koper włoski (fenkuł) ok 2-3 łyżki kaparów garstka świeżego koperku świeżo zmielony pieprz ok 2 łyżeczek sosu balsamico (lub sos: 2 łyżeczki oliwy z oliwek, 1 łyżeczka octu balsamicznego, odrobina cukru lub miodu) Przygotowanie: Koper włoski myjemy, wycinamy twardą część ze środka i siekamy na...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Follow The Taste
    Follow The Taste Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Surówka z kopru włoskiego

    Surówka z kopru włoskiego 5682

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła)

    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła) 3668

    bryczka2
    Smakowe Kubki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Surówka z kopru włoskiego

    Surówka z kopru włoskiego 1704

    Kuchnia Tomka
    Kuchnia Tomka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Surówka z fenkuła (kopru włoskiego)

    Surówka z fenkuła (kopru włoskiego) 763

    My Tasty Kitchen
    MY TASTY KITCHEN Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Surówka z kopru włoskiego i jabłka

    Surówka z kopru włoskiego i jabłka 300

    Kluczyk
    Gotuję i zjadam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Duszony fenkuł (koper włoski)

    Duszony fenkuł (koper włoski) 9865