Suszony domowy schab w ziołach

544 kliknięcia
25.12.2013
blog: Bar(a)barawkuchni

Przepis: Suszony domowy schab w ziołach

Schab płuczemy w zimnej wodzie i dokładnie osuszamy ręcznikiem. Obtaczamy dokładnie we wcześniej przygotowanej mieszance ziół i przypraw. Wkładamy do lodówki w zamkniętym pojemniku na ok 4-5 dni. Codziennie odlewamy wydzielające się soki. Następnie umieszczamy schab w pończosze i wieszamy najlepiej w okolicy kaloryfera. Już po ok 4-5 dniach można zajadać. Ale warto poczekać dłużej. Mieszanka: Sól, pieprz, suszony majeranek,...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    kaszamanna
    kaszamanna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kaszamanna
    Schab suszony w ziołach

    Schab suszony w ziołach 298

    Kuchnia w Formie
    Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w Formie
    Schab suszony

    Schab suszony 2058

    Basia  w kuchni
    Basia w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jestem w kuchni
    Polędwica dojrzewająca

    Polędwica dojrzewająca 5428

    Delimamma
    Delimamma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Delimamma
    Suszony schab w ziołach

    Suszony schab w ziołach 680

    Mariola
    Mariola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne fantazje Marioli
                                         SCHAB    SUSZONY  W   ZIOŁACH

    SCHAB ... 541

    Mirabelka
    Mirabelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mirabelkowy blog
    Schab suszony (z pończochy)

    Schab suszony (z pończochy) 3116