Świetna na ciepło czy zimno , jako przystawka czy też danie główne. Podana w takiej formie ładnie wygląda i strawdza się jako sałatka warstwowa.

100 kliknięć
07.08.2014
blog: SzczyptaChili

Przepis: Świetna na ciepło czy zimno , jako przystawka czy też danie główne. Podana w takiej formie ładnie wygląda i strawdza się jako sałatka warstwowa.

Ryba po grecku z pieczarkami Składniki: Warstwa rybna: 500g. filetów rybnych bez ości ( u mnie Sola) sól , pieprz mąka pszenna olej do smażenia Warstwa warzywna: 6 marchewek 2 pietruszki 2 cebule 300g. pieczarek 400g. koncentratu pomidorowego 3 łyżki masła 1 łyżecza soli 1 łyżecza pieprzu 1/2 łyżeczi chili Przygotowanie: Warstwa rybna:Filety rybne dokładnie umyć , osuszyć , oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Ryby pokroić...

Zobacz także przepisy na:

    blogzapetytem
    blogzapetytem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog z apetytem
    Przepis na cukinię

    Przepis na cukinię 17

    blogzapetytem
    blogzapetytem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog z apetytem
    Przepisy na cukinię

    Przepisy na cukinię 38

    biniek.j
    biniek.j Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie z sercem
    Śledzie pod pierzynką

    Śledzie pod pierzynką 993

    biniek.j
    biniek.j Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie z sercem
    Śledzik w śmietanie

    Śledzik w śmietanie 293